,

ŽELIMO VAM SREČNO 2024

Za zaključek leta 2023 smo se v skoraj polni zasedbi zbrali pri AMZS centru na Vranskem, kjer smo se preizkusili v raznih situacijah, ki nas lahko čakajo na cesti. Prav tako smo tekmovali v nogometu na kolesih in ekipno prevozili zahteven teren. Večer smo zaključili s prijetno večerjo. Želimo vam srečno in zdravo leto 2024!

,

SREČNO 2023

Naj bo leto 2023 polno drznih idej in pozitivnih sprememb. Pri uresničevanju vaših poslovnih ciljev želimo biti z vami tudi v prihodnje. Srečno!

,

SREČNO 2022

Leto 2021 nas je naučilo veliko novega in veseli smo, da ste nam izkazali zaupanje. V letu, ki prihaja vam želimo veliko zdravja, miru in uspeha.

,

SREČNO 2021

Za nami je naporno leto, a nabrali smo nove izkušnje ter iz njega izstopamo močnejši. Naj bo leto 2021 predvsem polno zdravja, notranjega miru in uspeha.

Sredstva, ki bi jih sicer namenili za nakup poslovnih daril (800 EUR), smo v letošnjem letu darovali Zavetišču za živali Maribor ter Društvu za zaščito živali Maribor.

,

OBVESTILO

Obveščamo vas, da smo z dnem 9.6.2020 spremenili naslov naših poslovnih prostorov in s tem naslov sedeža podjetja. Nov naslov se po novem glasi:

Temat d.o.o., Industrijska ulica 2, 2310 Slovenska Bistrica.

S selitvijo se ukinja tudi številka faksa. Vsi ostali podatki ostajajo nespremenjeni. Prosimo vas, da v svoji evidenci popravite naš naslov in v bodoče uporabljate spremenjeni naslov.

Hvala in lep pozdrav!

,

TEMAT IMA NOVO PODOBO

Obveščamo vas, da smo od 10.4.2020 preseljeni na novo lokacijo pisarniških prostorov: Industrijska ulica 2, 2310 Slovenska Bistrica.

S selitvijo se ukinja tudi številka faksa.

,

SREČNO 2020

Kolektiv Temat-a vam želi srečno, zdravo in uspešno leto 2020!

,

NOVA POSLOVNA ZGRADBA DOBIVA KONČNO PODOBO

Ponosni smo, da smo se sredi meseca novembra 2019 preselili v novo poslovno zgradbo v industrijski coni v Slovenski Bistrici. Prijetna mikroklima nam bo dala še dodaten zagon pri novih izzivih.

Točen naslov bomo razkrili kmalu.

,

Izobraževalni izlet v Avstrijo

V začetku decembra 2018 smo izvedli izobraževalni izlet v Avstrijo (Linz), kjer smo se v podjetju Voestalpine Stahlwelt udeležili vodenega ogleda na temo ”vse o jeklu, njegovi proizvodnji in predelavi”. Po vodenju smo se z avtobusom peljali v 5,2 km2 veliko tovarniško področje podjetja in si ogledali proces valjanja ter drugo največjo stavbo v Linzu – plavž.

Izlet smo zaključili s prijetnim druženjem ob kosilu.